Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες βελτίωσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου (Αγ. Δημήτριος – Αγ. Ιωάννης, Μούρεσι – Νταμούχαρη, Τσαγγαράδα – Μυλοπόταμος). Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περιλαμβάνει την κατασκευή πετάσματος πασσάλων οπλισμένου σκυροδέματος σε σημεία των δρόμων όπου έχουν προκληθεί ζημιές από κακοκαιρίες.

«Στη φάση της υλοποίησης βρίσκεται ένα ακόμη έργο που βελτιώνει το οδικό κύκλωμα του Πηλίου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ενισχύουμε την ευστάθεια σε τμήματα δρόμων που οδηγούν στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ζαγοράς. Στο Πήλιο έχουμε σε εξέλιξη ένα τεχνικό πρόγραμμα άνω των 30 εκατ. ευρώ που αναβαθμίζει το επίπεδο οδικής ασφάλειας και ενισχύει την επισκεψιμότητα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.42
Δύση: 17.41
Σελήνη
13 ημερών
1854
Ελληνικά επαναστατικά σώματα πολιορκούν και καταλαμβάνουν την Άρτα.
1914
Οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχωρούν και νομικώς στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου.
1996
Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέφτει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή της νησίδος Ίμια.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!