Αυξάνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  η χρηματοδότηση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ξενώνα Αστέγων Βόλου μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου του 2023. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την αύξηση του προϋπολογισμού από 436.410 ευρώ σε 511.745 ευρώ. Διασφαλίζεται έτσι η φιλοξενία των 48 ωφελούμενων και η μισθοδοσία των 7 εργαζομένων στη Δομή για το επόμενο έτος.

Δικαιούχος και Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου.
«Σε μια δύσκολη εποχή πολλαπλών κρίσεων, είμαστε ένα με την κοινωνία. Κάνουμε περισσότερα για όσους έχουν λιγότερα και στερούνται τα αυτονόητα. Συνεργαζόμαστε, διεκδικούμε και στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε τη συνέχιση της λειτουργίας Δομών με προσφορά και κοινωνικό αποτύπωμα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.26
Νέα Σελήνη
1827
Νίκη των Ελλήνων στο Δίστομο.
1828
Πεθαίνει στην Βιέννη ο Γεν. Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρος Υψηλάντης.
1941
Το υποβρύχιο "Πρωτεύς" βυθίζει στην Αδριατική το ιταλικό οπλιταγωγό "Σαρδηνία".
1943
Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει την ιταλική κορβέτα "Στρόμπολι", ανατολικά των ακτών της Τύνιδος.
1952
Πανσπουδαστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!