 Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα, για να ευχηθεί τα καλύτερα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, για την ονομαστική του εορτή.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα, για να ευχηθεί τα καλύτερα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, για την ονομαστική του εορτή.
	Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Δημήτρης Κουρέτας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι τον επισκέφθηκαν ή επικοινώνησαν μαζί του με την αφορμή την γιορτή του και ήταν πολλοί αυτοί, πολιτικοί, Αυτοδιοικητικοί, Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, παραγωγικών φορέων, πολίτες, φίλους και συνεργάτες, γεγονός που τον τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί για την ίδια πηγή δύναμης και έμπνευσης.
Σε δήλωσή του, ο κ. Κουρέτας ανέφερε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με τίμησαν σήμερα με τις ευχές τους. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη των Θεσσαλών είναι η μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια Θεσσαλία πιο ανθρώπινη, πιο ανθεκτική, πιο δημιουργική.Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και προκοπή. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη Θεσσαλία μας προς το καλύτερο. Ενωμένοι, μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα για την Θεσσαλία που αγαπάμε να υπηρετούμε, τον ευλογημένο αυτό τόπο. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, Χρόνια Πολλά στην πατρίδα μας».
.
| 
 |  | ||||||||||||||
|  |  | ||||||||||||||
| 
							Το αεροδρόμιο Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! | |
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!